dijous, 10 de febrer del 2011

Gemma Sanginés ens mostrà com sortir de l'armari lingüístic

El passat divendres 4 de febrer va tenir lloc la presentació del llibre "Sortir de l'armari lingüístic" a càrrec de Gemma Sanginés, coautora juntament amb Ferran Suay
Amb aquest acte féiem el tret d'eixida de la programació cultural a la de la delegació d'ACPV del Camp de Morvedre. Com va indicar un assistent "és un goig i molt bona iniciativa presentar aquest llibre al Port de Sagunt", lloc del Camp de Morvedre, on menys s'escolta parlar valencià.
L'escriptora des de l'òptica de la psicologia ens explicava què passa quan som fidels a la nostra llengua i quan no ho som, quins missatges llancem als altres i a nosaltres mateix. La presentació va ser seguida amb gran interès pel públic que va participar-hi de valent. 
El llibre és una bona eina per saber gestionar tot l'estrés que ens poden ocasionar algunes situacions comunicatives, per millorar la nostra autoestima lingüística. Tal i com expliquen Gemma i Ferran als seus tallers cal deixar de ser catalanocallants i passar a fer un major ús del valencià, la nostra llengua ens ho demana.


Us anirem informant de les properes activitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada